VIDEO Totalni rat huligana u Mostaru. Policija objavila kako je sve počelo

Foto: Screenshot Bljesak.info

U sukobu koji je sinoć izbio na Španjolskom trgu u Mostaru ozlijeđen je zasad nepoznat broj osoba, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije za Bljesak.info. Sukobili su se Ultrasi Mostar, navijači Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, i Red Army, navijači Veleža.

Ozlijeđeni pripadnici obiju skupina smješteni su u obje mostarske bolnice. I u SKB-u Mostar su potvrdili kako su zaprimili veći broj ozlijeđenih osoba te da, prema trenutnim informacijama, nitko nije životno ugrožen. 

''U 20 sati i 25 minuta došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Pojedinci iz navijačkih skupina su se navodno sukobili oko grafita. Policija trenutno vlada situacijom'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a. 

Naveo je kako na ovoj lokaciji postoji videonadzor te je u tijeku istraga kako bi se što skorije priveli počinitelji. 

Grafit su navodno nacrtali pripadnici Red Armyja. Inače, sukob ove dvije mostarske navijačke skupine traje već dulje vrijeme, a međusobno su si oduzeli i sve ključne transparente, što u navijačkom svijetu ima veliko značenje. 

Snimke pokazuju koliki je kaos izbio u Mostaru. Policija je suzavcem pokušala suzbiti nerede 300-tinjak huligana koji su se mlatili na Španjolskom trgu. Kamera je zabilježila i kako jedan navijač Veleža u više navrata viče policajcima da su "pi*ke ustaške" i prijeti da će im "je*ati mater" jer bacaju suzavac u njihovom smjeru. 

Pogledajte snimku. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.