U Engleskoj našli tijelo dječaka, sklupčao se kod mrtvog oca: "Umro od dehidracije"

Foto: GoFundMe

Tijekom istrage je utvrđeno da je Bronson Battersby (2), koji je pronađen sklupčan u pidžami pored mrtvog oca, umro od dehidracije. Dvogodišnjak je pronađen 9. siječnja privijen uz tijelo oca Kennetha (60) koji je preminuo od posljedica srčanog udara. 

Socijalna radnica je 2. siječnja tijekom rutinske posjete stigla u njihov dom u Lincolnshireu. Kako joj nitko nije odgovarao, ponovno je došla 4. siječnja i zatim pozvala policiju. Kenneth je bio nezaposlen i imao srčano oboljenje zbog kojeg je dobio žuticu. Iz tog razloga ih je socijalna radnica posjećivala jednom tjedno. 

Tijela pronađena pet dana kasnije 

No, tijela Kennetha i Bronsona su pronađena tek pet dana kasnije, kada je socijalna radnica uzela ključ od stanodavca i ušla u kuću. Majka dječaka, Sarah Piesse (43), je posljednji put vidjela sina prije Božića, piše Daily Mail

Tijekom istrage koju je otvorio mrtvozornik Paul Smith se saznalo da je Bronson otišao živjeti s ocem nakon što su mu se roditelji rastali u ljeto 2022., dok su stariji sestra i brat ostali s majkom. 

Kennethovo tijelo pronađeno je iza vrata dnevne sobe, a Bronson je pronađen mrtav između očevih nogu. Organizacija Lincolnshire Safeguarding Children Partnership je pokrenula neovisnu reviziju slučaja koju je započela u veljači. Očekuje se da će trajati šest mjeseci.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.