U tijeku akcija policije i Uskoka u tri županije, više uhićenih

Nije fotografija današnjih uhićenja Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Uskok je objavio da je u tijeku nova akcija i da je uhićeno više ljudi u tri županije.

"U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji. Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PU splitsko-dalmatinska u koordinaciji s Uskokom.

Navedene radnje se provode na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske te Šibensko-kninske županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga. Nakon ispitivanja osumnjičenika Uskok će donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", objavio je Uskok.

Isto priopćenje poslala je i splitsko-dalmatinska policija.

"Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje Policijska uprava splitsko-dalmatinska provodi u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Navedene radnje se provode na području Splitsko-dalmatinske županije, Zadarske županije i Šibensko-kninske županije prema više osoba za koje se osnovano sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz domene kriminaliteta droga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Policijska uprava splitsko-dalmatinska podnijet će kaznenu prijavu USKOK-u, a uhićene osobe će predati pritvorskom nadzorniku", objavili su.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.