Zagorka mrtva pijana prvo vrijeđala policiju pa onda šakom udarila policajca

Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Zlatar Bistrica su u ponedjeljak između 13 i 15 sati na dvorištu obiteljske kuće u Turnišću uhitili 49-godišnjakinju koja je narušavala javni red i mir te vrijeđala policijske službenike tijekom postupanja, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

"Nakon uhićenja, 49-godišnjakinja je potom odvedena na liječnički pregled i nakon liječničkog pregleda ponovo vrijeđala i omalovažavala policijske službenike te fizički napala policijskog službenika na način da ga je rukom udarila u predjelu ramena", kažu iz policije.

Napuhala 2.24 promila

Izvršenim alkotestiranjem u organizmu 49-godišnjakinje je očitana koncentracija alkohola od 2.24  promila te je protiv nje podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz čl. 13. i čl. 17., Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Općinskom sudu u Zlataru.

Danas u jutarnjim satima 49-godišnjakinja je uz optužni prijedlog dovedena na Općinski sud, gdje joj je sud rješenjem odredio zadržavanje u zatvoru i predana je u zatvor u Zagrebu, priopćila je krapinsko-zagorska policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.