10 recepata s bučom za sve koji ne mogu bez ovog narančastog mesnatog ploda
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U HRVATSKOM jeziku postoje različiti nazivi za tikvu, tikvicu, buču, buću i bundevu, ali ono što je sigurno jest da ove srodne biljke predstavljaju voljeni sastojak mnogih jela diljem svijeta. Buča je vrlo često korištena, kako u slanim tako i u slatkim jelima.
Zbog svog odličnog okusa i hranjive vrijednosti buča se koristi u jelima poput juha, pita, umaka, variva i pečenja. Izvrsna je sirova, kuhana, pečena ili pržena, a uz to je i niskokalorična namirnica koja obiluje vlaknima, vitaminima i mineralima. Upravo zato smo za vas pripremili 10 ukusnih recepata s bučom kao glavnim sastojkom.
Začinjena juha od bundeve sa slaninom i prženim slanutkom
Punjena tikva
Tjestenina u umaku od bundeve
Curry od bundeve
Zapečena tjestenina s tunjevinom i bundevom
Kremasti rižoto od bundeve
Hummus s bundevom
Mramorni kolač s bundevom
Zagorska bučnica
Pita od bundeve
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati