Mate Janković u SOL vraća profiterol s pastrvom, a mi imamo recept za taj hit tapas
![Mate Janković u SOL vraća profiterol s pastrvom, a mi imamo recept za taj hit tapas](https://ip.index.hr/remote/bucket.index.hr/b/index/777756b5-3036-489a-9c4d-825a1ef51608.jpg?width=765&height=405)
VEĆ SMO vam pisali kako je Mate Janković u SOL (Trg bana Jelačića 9, Zagreb) uveo ručak za dvoje za 36 eura, i to svaki dan od ponedjeljka do petka od 12 do 16 sati. Svaki su tjedan na meniju druga jela, a objavljen je i jelovnik za nadolazeći tjedan.
Profiterol s pastrvom i dimljenim vrhnjem, kruška kuhana u vinu s tučenim kozjim sirom, lješnjacima i ukiseljenom ljutikom, kroket od skradinskog rižota, file bijele ribe, krema od krumpira, blitva, usoljena korica limuna, confit od češnjaka, "tarte tatin" od jabuke i cimeta te kolač od mandarine su sve što vas očekuje od ponedjeljka, a nama slavni profiterol nije mogao proći ispod radara.
Riječ je o jednom od prvih Matinih tapasa zbog kojih je rezervirati stol u Soli još od samih početaka bila prava lutrija. Otkrio nam je recept točan u gram i s detaljnim postupkom izrade, a možete ga pronaći na ovom linku.
>> Mate Janković u Sol uveo ručak za dvoje za 36 eura, na meniju njegovi najveći hitovi
![](/Content/img/loader_40px.gif)
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati