Svaki pravi Talijan će podivljati na lomljenje špageta, osim u jednoj situaciji
LOMLJENJE špageta jedno je veliko ne za svakog Talijana, no jedan je američko-talijanski chef iz New Yorka otkrio kako postoji jedna situacija kada to i sami Talijani rade.
Radi se o vrlo jednostavnom jelu naziva Pastina in Brodo, a u prijevodu to je sitna tjestenina ukuhana u juhi, za koju vam je potrebna vrlo sitna tjestenina, poput zvjezdica kakve imamo za kupiti i u Hrvatskoj, no u nedostatku istih, dopušteno je slomiti špagete na male komadiće, odnosno rezance.
Prvi je korak lomljenje špageta na pola, a zatim ih se stavi u čistu kuhinjsku krpu i usitni do kraja. To može pomoći i kad vam nestane rezanaca za juhu, a Talijani ovako pripremljenu ukuhanu sitnu tjesteninu poslužuju u juhi posipanoj s brdo parmezana.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati