7 najboljih božićnih filmova koje možete pogledati na Netflixu

Božićni filmovi imaju moć da nam odmah prenesu blagdanski duh i veselje. Njihova glavna uloga je podsjetiti nas na važnost obitelji, prijatelja, ljubavi i zajedništva. Čak su i ljudi koji se smatraju Grinchem kad je proslava Božića u pitanju barem jednom pogledali neki blagdanski film i uživali.

Ako su vam dosadili klasici poput Sam u kući ili Zapravo ljubav - prolistajte našu listu Netflixovih božićnih filmova i izaberite nešto za sebe. 

1. Obitelj Claus 3 (2020.) 

Kada dostava poklona pođe po zlu i djed Noel završi u nevolji, brat Jules i sestra Noor morat će zajedničkim snagama spasiti Božić. Hoće li uspjeti? Provjerite u ovom zabavnom i napetom obiteljskom filmu.

2. Najbolji Božić ikad! (2023.)

Nakon što im dodir sudbine okupi obitelji za Božić, Charlotte odluči dokazati da je život njezine stare prijateljice Jackie, zbog koje se godinama osjećala manje vrijedno, predobar da bi bio istinit.

3. Ljubav u Božićno doba (2022.)

Lindsay Lohan u ovom božićnom filmu glumi nedavno zaručenu nasljednicu koja doživi gadnu nesreću na skijanju nekoliko dana prije Božića. Kad se probudi s gubitkom pamćenja, nađe se u kolibi sa zgodnim udovcem i njegovom kćeri. Možete li pogoditi što se sljedeće događa?

4. Noelov dnevnik (2022.)

S Justinom Hartleyjem u glavnoj ulozi, ovaj film prati priču o piscu koji jednog Božića putuje kući kako bi sredio imanje svoje otuđene majke. Pronalazi dnevnik pun tajni o svojoj prošlosti, a putovanje jedne lijepe žene isprepliće se s njegovim.

5. Božićna pratnja (2021.)

Ovaj je film savršena romantična komedija za vas ako ste ljubitelj ljubljenja ispod imele. Film prati Petera koji uvjerava svog najboljeg prijatelja Nicka da mu se pridruži u njegovom domu za Božić te se pretvaraju da su u vezi kako bi zadovoljili njegove roditelje. Nimalo iznenađujuće, smicalica ne ide baš kako je planirano...

6. Klaus (2019.)

Radnja ovog španjolskog animiranog filma na engleskom jeziku usredotočena je na poštara u otočkom gradu na dalekom sjeveru, koji se sprijatelji s povučenim proizvođačem igračaka, poznatim kao Klaus. Ovaj nagrađivani crtić itekako se isplati pogledati! 

7. Blagdanski par (2020.)

Ova opuštena, smiješna i vrckava komedija prati još jedan par koji se pretvara da je zajedno kako bi umirio i zadovoljio svoje roditelje. Pogađate što se zatim dogodi...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.