Gledatelji razočarani otkazivanjem popularne serije: "Ovo je takva nepravda"

Screenshot: Youtube/Prime Video

OUTER Range, znanstvenofantastična neo-vestern serija koja se prikazivala na Prime Videu, otkazana je, prenose strani mediji. Snimljene su samo dvije sezone serije koju je kreirao Brian Watkins. Prva sezona imala je premijeru 2022. godine, a sve epizode druge sezone stigle su na Prime Video u svibnju.

U središtu priče je Royal Abbott (Josh Brolin), rančer koji se bori za svoju zemlju i obitelj te otkriva nedokučiv fenomen na rubu divljine Wyominga, u obliku mračne praznine. Misterij koji okružuje zagonetnu prazninu na zapadnom pašnjaku obiteljskog ranča Abbott produbljuje se u drugoj sezoni dok se Royal i njegova supruga Cecelia (Lili Taylor) bore da održe obitelj na okupu nakon iznenadnog nestanka unuke. Ulozi nikad nisu bili veći za Abbottove, koji se sada suočavaju s prijetnjama na više frontova.

Josh Brolin predvodio je glumačku postavu, koju još čine Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie i Will Patton.

Vijesti o otkazivanju serije iznenadile su i obožavatelje s obzirom na to da su obje sezone imale dobre rezultate na IMDb-ju i Rotten Tomatoesu. Na IMDb-ju Outer Range ima ocjenu 7.1 od 10. Dobre rezultate ostvario je i na Rotten Tomatoesu, gdje su kritičari prvu sezonu ocijenili s 85 posto, a publika sa 73 posto. Druga sezona imala je još bolje rezultate s 92 posto od kritičara i 81 posto od gledatelja.

"Šteta, stvarno sam uživao u ovoj seriji. Kakva loša Amazonova odluka da otkaže Outer Range! Odličan scenarij, gluma, super serija. U čemu je njihov problem?", "Zašto uvijek otkazuju dobre serije, a sve one površne imaju puno sezona?", "Ovo je takva nepravda!", "Jedna od gorih Amazonovih odluka", komentirali su obožavatelji serije vijesti o otkazivanju na X-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.