Popularni glumac iz Uvoda u anatomiju otkrio zašto je dobio otkaz 

Screenshot: YouTube/ABC

ERIC Dane, zvijezda serija Euforija i Uvod u anatomiju, gostovao je u podcastu Armchair Podcast, tijekom kojeg je otkrio zašto je točno izbačen iz Uvoda u anatomiju, prenosi The Hollywood Reporter.

Dane je u seriji utjelovio plastičnog kirurga, doktora Marka Sloana, poznatijeg pod nadimkom McSteamy. Sloan je bio najbolji prijatelj doktora Dereka Shepherda, no njihovo prijateljstvo se raspalo nakon što je Sloan započeo aferu s Derekovom ženom Addison.

Sloan se prvi put pojavio na kraju druge sezone, kada je bio gostujući glumac, ali oduševio je gledatelje, zbog čega su ga producenti odlučili ubaciti u stalnu postavu u trećoj sezoni serije. Sloan je kroz godine postao favorit obožavatelja, ali njegova priča došla je kraju na početku devete sezone, kada je preminuo zbog ozljeda zadobivenih nakon pada aviona.

Screenshot: YouTube/ABC

Dane se nakratko vratio ulozi Marka Sloana u 17. sezoni popularne medicinske serije, jer se njegov lik pojavio u snu protagonistice Meredith Grey.

Problemi s ovisnostima

Glumac je u podcastu otkrio da napuštanje serije nije bila njegova odluka te da je do njegovog otkaza došlo jer se promijenio kao osoba.

"Mislim da su me otpustili", izjavio je glumac i objasnio da se u to vrijeme borio s ovisnostima. "Nisu mi dali otkaz zbog toga, ali to definitivno nije pomoglo. Kao i većina glumaca koji su proveli puno vremena na nekoj seriji, postao sam preskup za televizijsku kuću. Televizijska kuća zna da će serija biti jednako uspješna bez obzira na to koga odluče zadržati. Sve dok imaju svoju Grey, bit će oni dobro."

"Nisam bio isti tip kojem su dali posao, tako da sam razumio kad su me otpustili", nastavio je. "A Shonda Rhimes je bila stvarno divna. Žustro nas je štitila. Štitila nas je u javnosti. Štitila nas je privatno... Ali vjerojatno sam dobio otkaz. Nisu mi svečano rekli: 'Otpušten si', samo su mi rekli: 'Ne vraćaš se više.'"

Glumac je objasnio da je za vrijeme snimanja Uvoda u anatomiju bio ovisan o tabletama za bolove i patio je od depresije. Zbog svih problema s kojima se nosio, u početku nije htio priznati da je dobio otkaz, već se ponašao kao da je odlazak sa serije bila njegova odluka.

Dane trenutno glumi u HBO-ovoj hit seriji Euforija, a ove godine mogli smo ga vidjeti i u filmu Bad Boys: Ride or Die.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.