Hvaljena horor serija ukinuta je nakon samo tri sezone, fanovi su razočarani

Screenshot: YouTube/Syfy

HVALJENA horor serija Chucky, koja se počela prikazivati u listopadu 2021. godine, ukinuta je nakon samo tri sezone, potvrdio je The Hollywood Reporter. Posljednja epizoda serije izašla je u svibnju ove godine.

Horor serija s humorističnim elementima prikazivala se na televizijskim kanalima Syfy i USA Network i bila je dio kultne franšize Child’s Play.  

Nakon što se internetom počela širiti vijest da je serija ukinuta, Don Mancino, autor serije i ujedno cijele Child’s Play franšize, izjavio je: "Slomljen sam što serija Chucky neće biti obnovljena za četvrtu sezonu, ali istovremeno sam zahvalan što smo imali tri ubojite godine."

"Htio bih se zahvaliti UCP-u/Syfyju/Peacocku/Eat the Catu, našoj odličnoj glumačkoj postavi i filmskoj ekipi iz Toronta, koja je najbolja u svom poslu. Naposljetku, našim izvanrednim obožavateljima šaljem veliki krvavi zagrljaj. Vaša nevjerojatna kampanja #RenewChucky stvarno je otopila Chuckyjevo hladno srce. Chucky će se vratiti! Chucky se UVIJEK vraća!" dodao je autor.

 

Horor serija pratila je ukletog lutka Chuckyja, koji slučajno završi na dvorišnoj rasprodaji u mirnom predgrađu te idilični američki gradić baca u stanje kaosa nakon što započne seriju užasavajućih ubojstava koja razotkrivaju mračne tajne lokalnog stanovništva.

Glumačku postavu činili su Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Brad Dourif, Devon Sawa i Jennifer Tilly.

Ljubitelji horora su razočarani

Iako su nastavci popularnih franšiza često razočaravajući, serija Chucky oduševila je i profesionalne kritičare i prosječne ljubitelje horora, tako da su mnogi gledatelji ostali iznenađeni kada su Syfy i USA Network ukinuli popularnu seriju.

"Koje razočaranje, nadam se da će Don Mancini dobiti priliku snimiti novi film i tamo nastaviti priču iz serije", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

"Syfy ima tu naviku snimanja odličnih serija koje me odmah zainteresiraju, ali čim radnja postane još zanimljivija, ukinu ih. Chucky je sada u istom košu kao serije Happy i Channel Zero, nažalost", dodao je drugi.

"Nadam se da ćemo dobiti još jedan ili dva filma. Serija je bila odličan nastavak starih filmova. Bila je jako zabavna", napisao je treći.

Na stranici Rotten Tomatoes, serija Chucky ima ocjenu 93% na temelju recenzija profesionalnih kritičara i 84% na temelju recenzija publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.