Anthony Hopkins glumit će u Netflixovom biblijskom epskom filmu

Foto: EPA

NETFLIX je otkupio prava na biblijski epski film Marija (Mary) koji će imati premijeru krajem ove godine, prenosi Variety. Dvostruki oskarovac Anthony Hopkins igrat će jednu od glavnih uloga u filmu.

Film je režirao D.J. Caruso, koji je radio na filmovima Disturbia, Eagle Eye i XXX: Return of Xander Cage, a napisao ga je Michael Hayes, scenarist filma BirdsEye.

Marija je priča o odrastanju Djevice Marije koja je izopćena iz društva nakon čudesnog začeća i prisiljena sakriti se nakon što kralj Herod pokrene smrtonosnu potjeru za njezinim novorođenim sinom Isusom. Marija i njezin muž Josip pokušavaju pod svaku cijenu spasiti život svog sina.

Mariju je u filmu utjelovila Noa Cohen, a njezinog muža Josipa glumi Ido Tako. Hopkins glumi kralja Heroda. Sporedne uloge igraju Mila Harris, Stephanie Nur, Susan Brown, Keren Tzur, Ori Pfeffer, Gudmundur Thorvaldsson, Hilla Vidor, Dudley O’Shaughnessy, Eman Farren, Jade Croot, Charley Boon, Kelsie Lewis i Jay Willick.

Film produciraju Mary Aloe, Hannah Leader, Gillian Hormel i Joshua Harris.

"Presretna sam što ćemo Mariju približiti svijetu na Netflixu, jer to je najveći i najbolji način za širenje inspiracije među ljudima širom svijeta", izjavila je Aloe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.