Sydney Sweeney podijelila fotke sa seta novog filma, ljudi joj pišu: Nevjerojatna si

SYDNEY Sweeney, zvijezda HBO-ove Euforije i hit-filma Anyone but You, na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija snimljenih na setu nadolazećeg biografskog filma o boksačici Christy Martin. Glumica je podijelila fotografije nakon što su je paparazzi jučer snimili na setu.

"Pa, vijest se već pročula zbog paparazza u grmlju, tako da sam odlučila podijeliti nekoliko trenutaka snimljenih iza kulisa filma na kojem trenutno radim", napisala je Sweeney u objavi na kojoj možemo vidjeti da je zbog uloge profesionalne boksačice prošla kroz veliku fizičku transformaciju - izgleda mišićavije nego inače i umjesto duge plave kose ima frčkavu fudbalerku.

Njezina je objava u pet sati skupila više od 700 tisuća lajkova i dvije tisuće komentara oduševljenih obožavatelja.

"Nisam znao da je Sydney tako mišićava", "Dobili smo mišićavu Sydney prije nego što smo dobili GTA 6", "Nevjerojatna si", "Jedva čekam ovo", samo su neki od komentara.

Kako piše Variety, Martin je bivša profesionalna boksačica koja se natjecala od 1989. do 2012. godine, a 2009. proglašena je svjetskom šampionkom u svojoj klasi. Popularizirala je ženski boks i bila tako uspješna u svom poslu da je neki danas nazivaju "ženskim Rockyjem".

No uz velike sportske uspjehe, njezin život obilježila je i velika tragedija. Dva desetljeća bila je u braku sa svojim trenerom i zlostavljačem Jamesom Martinom, koji ju je gotovo ubio u studenome 2010. nakon što ju je upucao i izbo nožem. Poznata sportašica preživjela je njegov napad, a on je osuđen na 25 godina zatvora.

Nadolazeći biografski film režira David Michod, koji je radio i na scenariju uz Mirrah Foulkes. U sporednim ulogama gledat ćemo Bena Fostera, Merritt Wever, Katy O'Brian i Ethana Embryja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.