Hugh Jackman i Kate Hudson glumit će bračni par u nadolazećoj glazbenoj drami

Foto: EPA

Hugh Jackman i Kate Hudson glumit će bračni par koji osniva tribute bend posvećen Neilu Diamondu u nadolazećoj glazbenoj drami Song Sung Blue, potvrdio je Variety. Film će režirati Craig Brewer, koji je poznat po drami Hustle & Flow iz 2005. godine.

Na filmu Song Sung Blue rade kompanije Focus Features i Davis Entertainment, a snimanje je počelo 14. listopada. Uz Jackmana i Hudson, glumačku postavu čine Michael Imperioli, Fisher Stevens, Jim Belushi, Ella Anderson, King Princess, Mustafa Shakir i Hudson Hilbert Hensley. 

Song Sung Blue temelji se na istoimenom dokumentarcu Grega Kohsa iz 2008. godine i prati tragičnu ljubavnu priču Mikea i Claire Sardine. Mike i Claire bili su glazbenici koji nisu imali sreće sa svojom glazbenom karijerom, ali sve se promijenilo kad su osnovali tribute bend Lighting & Thunder posvećen Neilu Diamondu.

Kohs, veliki obožavatelj Neila Diamonda, proveo je osam godina snimajući dokumentarac o njihovom bendu, a njegov film na kraju je osvojio nagradu na Filmskom festivalu Slamdance. 

Jackmana smo ove godine mogli gledati u blockbusteru Deadpool & Wolverine, u kojem je glumio uz Ryana Reynoldsa. Uz Song Sung Blue, trenutno radi i na filmovima Three Bags Full: A Sheep Detective Movie i The Death of Robin Hood.

Hudson se prije dvije godine pojavila u hit-filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery, koji je režirao Rian Johnson, a 2025. godine pojavit će se u Netflixovoj sportskoj seriji Running Point, koju je kreirala Mindy Kaling.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.