David Skoko održat će prekul besplatnu radionicu, a mi znamo gdje i kada

Foto: Dusko Marusic /Pixsell

SUTRA se na Zrinjevcu u Zagrebu, u sklopu Adventa, održava prva (i besplatna) radionica održivog kuhanja, a ovaj četvrtak, 7.12., David Skoko publici će otkriti kako pripremati obroke uz što manje otpada.

"Dragi naši foodieji, veliki i mali, dođite 7.12 , u četvrtak, na Slatki Zrinjevac, David Skoko, vrsni i poznati kuhar, na interaktivnoj radionici predstavit će vam iznimnu važnost upotrebe domaćih proizvoda i kuhanja sa sezonskim namirnicama. U tome leži tajna zdravlja djece i odraslih, a zapravo je puno jednostavnije nego što mislimo! Dođite se družiti, saznati puno korisnih informacija, a Skoko će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Čekamo vas u četvrtak, 7.12 u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevcu kod glazbenog paviljona", kažu organizatori.

>> Jedemo po Adventu u Zagrebu. Napokon smo pronašli dobre i kvalitetne kobasice

Motor, loza, kuhača

Podsjećamo, Skokin serijal na HRT-u pod nazivom Motor, loza, kuhača nedavno je završio. U devet epizoda ove kulinarsko-putopisne avanture poznati hrvatski chef David Skoko vodio je gledatelje diljem Hrvatske u posjet nekim od najistaknutijih domaćih vinara. Obišao je Pelješac, Zadar, Poreč, Momjan, Plešivicu, Hraščinu, Kutjevo, Zmajevac i Krk.

Serijal je kombinacija dokumentarne serije i zabavnog formata, koja uključuje gastronomiju, enologiju i putopis. Na svakom od svojih putovanja publici je dao uvid u lokalne zanimljivosti, otkrio raznolike priče o najuspješnijim vinarskim projektima Hrvatske, a usput radio i ono što radi najbolje - kuhao. Koristio je pritom lokalne namirnice za jela koja je pripremao na svom putujućem štednjaku na drva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.