Noel, zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, otvara burger bar

Foto: noel

ZAGREBAČKI restoran Noel, jedini u gradu s Michelinovom zvjezdicom, uskoro pokreće burger bar. Burger by Noel otvorit će se na adresi na Iblerovom trgu 6.

Noelov suvlasnik i sommelier Ivan Jug očekuje da će Burger by Noel proraditi do početka studenog. Recepture za hamburgere izradio je Noelov glavni chef Bruno Vokal, dok će se peciva peći u Noelovoj pekarnici Noel Bread & Deli, jednoj od najboljih u Hrvatskoj. Osim burger bara Noel u Zagrebu planira otvoriti još jednu pekarnicu, piše Kamenica.

Nedavno uveli gablece i burgere na meni

Kako smo već pisali, Noel je krajem kolovoza najavio kako na meni uvodi dnevna jela i burgere.

"Uzbudljiva sezona je pred nama, a kako bismo je učinili još zanimljivijom i slasnijom, pripremili smo vam jedan super novitet - od utorka, 29.8., moći ćete uživati u dnevnim jelima koja će naš vrijedan i kreativan tim na čelu s chefom Brunom Vokalom svakodnevno pripremati za vas.

Svakog radnog dana moći ćete birati između jednog dnevnog jela i salate, naših signature štrukli i 3 vrste burgera. Dnevno jelo i salata će biti dostupni samo za ručak, dok će se burgeri i štrukle moći naručiti do navečer. 

Sva ova jela bit će dostupna putem dostavnog servisa Wolt, a ako vam više odgovara, moći ćete i osobno doći na adresu Popa Dukljanina 1. Svako jelo pripremat ćemo s najkvalitetnijim mogućim namirnicama, jer svima želimo omogućiti da uživaju u gastronomiji s Noel potpisom", poručili su tada iz restorana.

>> Jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom uvodi dnevna jela i burgere

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.