Naslovnica
Vijesti
Sport
Magazin
Shopping
Food
Mame
Ljubimci
Fit
Auto
Chill
Horoskop
Oglašavanje
Kontakt
Impressum
Uvjeti korištenja
© 2024 Index
Pet jela na žlicu za bolji početak tjedna, od bezmesne maneštre do baranjskog graha
Index Recepti
09:11, 30. siječnja 2023.
Foto: Shutterstock
KRENITE u novi tjedan sa zasitnim varivima koja griju i na minus 10 stupnjeva.
Lucijin baranjski grah
Ričet po receptu iz Svete Nedelje
Brzinska maneštra bez mesa
Vanjino varivo od hokaido tikve i ječma
Tripice po receptu Mate Jankovića
#
recepti
#
indexrecepti
#
indexfood
#
jela na žlicu
Komentare možete pogledati na
ovom linku
.
Pročitajte više
U McDonald's stigli novi sladoledi. Govori se da su dobri kao i onaj od pistacija
Malo tko još daruje samo kavu i keks, ove sezone hit su poklon košare i paketi
Danas se u SAD-u obilježava Dan zahvalnosti, znate li što se tradicionalno jede?
Koristit ćemo ih za izradu linzera, zvjezdica, medenjaka, a znate li kako nastaju?
Veliki vodič kroz zagrebački Advent: Što nas sve očekuje na kojoj lokaciji
Ličke šnicle mogu pripremiti i amateri, a ovakva priprema daje najmekše meso
Volite li jetricu? Jeftina je i može se pripremiti na razne načine, imamo recepte
Šator-restoran u Laponiji nudi samo jedno jelo uz otvorenu vatru, cijena je 25 eura
Domaći tiktoker pokazao kako napraviti maslac kod kuće: "Ovo je otkriće života"
Kolačići su se nekoć pekli pa potapali u vruću vodu - znate li zašto?
Institut za burgere Mate Jankovića predstavio Croissant smash, burger u kroasanu
Ljubitelji francuskog krumpira, znate li zašto se ovo jelo tako zove?
Otvorena je četvrta Noel Bread & Deli pekarnica u Zagrebu
Speculaas namaz u dućanima košta 2.89 eura, evo kako ga sve možete iskoristiti
Stigla je sezona ajngemahteca, imamo recept po kojemu su ga radile naše bake
Zara krenula s otvaranjem lanca kafića koji će biti u sklopu trgovina
Jeste li čuli za hamenturnjak? Krčanka pokazala kako se pravi ovaj siromašni desert
U Zagrebu možete probati krafnu inspiriranu Dubai čokoladom, košta 3.80 eura
Izdvojili smo tri jela koja su ove godine postala popularna zahvaljujući TikToku
Pronašli smo panettone spreman po tradicionalnoj talijanskoj recepturi
Priska Thuring, jedna od naših najboljih chefica, napustila je Staru školu
Kifle s hrenovkama puno su bolje od onih iz pekare, za njih će vas svi tražiti recept
Imamo top listu najboljih jela s buncekom, a kuhamo ih za više dana
Danas za ručak radimo popularne zagrebačke odreske, uz ove savjete ispast će top
Znate li što su sarajčice? Podsjećaju na baklave, a razlikuju se u jednoj stvari
Domaći influencer: Jeftinije je otići na kroasan u Pariz nego naručiti ga u Zagrebu
Kobasice koje su se pripremale u posavskim i moslavačkim kućama danas su rijetkost
Volite bubble tea? Evo od čega se zapravo radi, pratile su ga brojne kontroverze
Pet omiljenih recepata za dizana peciva koja podsjećaju na kuhinju naših baka
Keksići s pirovim brašnom i maslacem od kikirikija zdravija su alternativa klasičnima
Jednu pogrešku kod kuhanja pire krumpira većina nas radi, kuharica pojasnila koja je
Jeste li probali ovakav lažni burek? Superbrz i od nekoliko sastojaka
Komentare možete pogledati na
ovom linku
.
Najnovije
Najčitanije
Vezano
Danas se u SAD-u obilježava Dan zahvalnosti, znate li što se tradicionalno jede?
Koristit ćemo ih za izradu linzera, zvjezdica, medenjaka, a znate li kako nastaju?
Volite li jetricu? Jeftina je i može se pripremiti na razne načine, imamo recepte
Šator-restoran u Laponiji nudi samo jedno jelo uz otvorenu vatru, cijena je 25 eura
Veliki vodič kroz zagrebački Advent: Što nas sve očekuje na kojoj lokaciji
Koristit ćemo ih za izradu linzera, zvjezdica, medenjaka, a znate li kako nastaju?
Danas se u SAD-u obilježava Dan zahvalnosti, znate li što se tradicionalno jede?