Zagrebačka pekara rastura s krafnama. Od danas imaju novi okus, cheesecake s višnjom

Foto: Instagram/bekeraj

MALA zagrebačka pekarnica Bekeraj u Tuškanovoj ulici (nedaleko od tržnice Kvatrić), prošle je godine krenula s krafnama koje su ubrzo postale hit. Ferrero, klasična marelica, čokolada ili vanilija do sada bi se rasprodale u sekundi, a od danas imaju i novi okus - cheesecake (torta od sira) s preljevom od višanja.

S obzirom na to da krafnomanija nije ni blizu kraja, sigurno smo da će Bekeraj imati pune ruke, pardon - noći, posla.

"Hvala svima koji su posljednja dva tjedna sa strpljenjem čekali svoje sourdough krafne. Na vaš zahtjev i dalje ćemo ih imati u svojoj ponudi s kremom od pistacija, šumskog voća, bijele čokolade, mliječne čokolade, Ferrero Roche kremom i nezaobilaznog domaćeg pekmeza od marelica, malina i jagoda pa se nadamo da će svi oni koji nažalost do sada nisu uspjeli uhvatiti svoje krafne, sljedećih dana imati prilike uživati u njima", napisali su jučer na svojoj Instagram stranici.

Našli smo ih na Woltu, gdje jedna sourdough krafna s raznim punjenjima košta 2.60 eura, to jest 19.58 kuna, dok su one obične 1.06 eura, odnosno 7.98 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.