Ovaj ljepotan voli maženje i šetnje, a čami u skloništu. Možete li ga udomiti?

Foto: Facebook

IZ SKLONIŠTA Noine arke na Facebooku su napisali kako pas Zip traži novi dom. Opisuju ga kao najveću mazu skloništa. Iako je imao udomitelje, svaki put je bio vraćen u Noinu arku zbog nekih, kako tvrde, "neprilika". 

NITKO NE DOLAZI, NITKO NE ZOVE ZBOG NJEGA, A ON ČEKA...💔💔💔 JEDANAESTOGODIŠNJI ZIP JOŠ UVIJEK NIJE IZGUBIO NADU🍀😞 I još...

Objavljuje Noina ArkaČetvrtak, 25. travnja 2024.

"Nitko ne dolazi, nitko ne zove zbog njega, a on čeka... Jedanaestogodišnji Zip još uvijek nije izgubio nadu. I još je jedna godina prošla bez pravog doma... Možemo reći da je Zip najveća maza Noine arke. Kako se on voli maziti, to je teško i zamisliti. Kada dođu novi neiskusni volonteri Zip je idealan kandidat za probnu šetnjicu. Njega mogu šetati svi koji su spremni na zagrljaje i pusice", piše u objavi.

Super se slaže s drugim njuškama

"Zipa rijetko oglašavamo, ali svima nama koji ga poznajemo preteško je pomiriti se s time da će Zipu jedini dom biti Noina arka. Imao je Zip udomitelje, ali svaki put je vraćen zbog nekih "neprilika". Zipu treba duže vrijeme prilagodbe na novi prostor. Idealno bi bilo dvorište s pristupom u kuću kada on sam stekne povjerenje u novu okolinu i ljude. Kod njega nema ništa na silu, sve polako i sa strpljenjem jer nakon tolikih godina provedenih u našem prihvatilištu to je posve razumljivo", dodali su.

"Prekrasna je on i mila njuškica, uvijek spremna razvući njuškicu u osmijeh, veselo žicati keksić, gurnuti glavu u džep s poslasticama, nasmijati nas i rasplakati. Super se slaže i s drugim njuškama, društvo na livadi ili u šetnji uvijek prihvaća. Pravi je ljepotanović iako mu češljanje i uređivanje nije baš najdraže. Pitamo se kako je jedan takav divan pas postao "neudomljiv"?", zaključili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.