Pas koji je nježan prema uplašenim mačićima osvaja srca milijuna

KORISNICA TikToka Athena Palmer prije četiri dana je podijelila video svog zlatnog retrivera Lincolna koji je osvojio srca milijuna.

Palmer u svom domu pruža privremeni smještaj napuštenim mačićima, a prije nego što odu u zauvijek dom, mora ih socijalizirati i naučiti na nove podražaje. U tome joj najviše pomaže zlatni retriver Lincoln koji je jako strpljiv i nježan prema uplašenim mačićima.

Na viralnoj snimci možemo vidjeti kako Lincoln ne gnjavi mačiće i uvijek čeka da oni naprave prvi korak prije nego što im se približi. Iako su neki mačići i dalje plašljivi, Lincoln je pronašao novog prijatelja u mačiću zvanom Kishu, koji se druži s njim bez ikakvog straha.

@rescuesandremodels The most patient boy in the world #fosterkittens #goldenretriever #fostercats #rescuekitten #orangecat ♬ New Home - Frozen Silence

Snimka je u četiri dana skupila više od tri milijuna pregleda i oko 430 tisuća lajkova.

"Stvarno su preslatki", "Ne sumnjam da će i ostali mačići početi spavati na tom preslatkom psu", "Zlatni retriveri su anđeli u psećem obliku", "Zlatni retriveri su stvarno brižni psi", "Mačići su tako slatki kada se nakostriješe", pisali su korisnici TikToka u komentarima.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.