Uzgajivač se htio riješiti šteneta s urođenom manom. Priča je dobila sretan kraj

Screenshot: TikTok

DEANNA, vlasnica preslatke kujice Phoenix, zna koliko je njezina ljubimica posebna. No, priča nije bila nimalo lijepa dok se ona nije pojavila u životu šteneta zlatnog retrivera.

Naime, Deanna je na TikToku otkrila da je uzgajivač zlatnih retrivera hladnokrvno odbacio štene zbog urođene mane. Iako je na prvu kao i drugi psi, Phoenix je na svijet stigla sa sindromom ektrodaktilije, što znači da joj nedostaje jedan nožni prst.

"Uzgajivač nam je rekao da s njom ne može ništa i da je zbog mane nitko neće htjeti kupiti, pa nam ju je ponudio za 200 dolara", prisjetila se Deanna.

U videu koji je objavila na TikToku, Phoenix trči po dvorištu, mazi se i čak igra s drugim štencem zlatnog retrivera. Sve u svemu, unatoč mani, potpuno normalno funkcionira.

@dannahhgibb Oh how we love our unexpected little unique girl💕 #goldenretriever #golden #goldenretrieverlife #puppy #dog #dogsoftiktok #viral #fy #fyp #foryou #puppiesoftiktok #dogtok #fypシ゚viral #Ectrodactyly #puppylove #puppytiktok ♬ Bundle of Joy (From "Inside Out") - Mark Northam

"Nisam ni primijetio da nešto nije u redu", "Psić je našao najbolju obitelj", "Kakav anđeo", neki su od komentara dirnutih korisnika TikToka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.