Martha Stewart otkrila: Nisam razgovarala s bivšim mužem više od 20 godina

Foto: EPA

Martha Stewart otkrila je da nema kontakt s bivšim suprugom. Stewart je na premijeri svog Netflixovog dokumentarca Martha u New Yorku otkrila da nije razgovarala sa svojim bivšim suprugom Andrewom "Andyjem" Stewartom više od 20 godina.

Na pitanje je li Andy gledao dokumentarac, Martha je za People izjavila: "Bivši suprug? Nemam pojma. Nisam razgovarala s njim više od 20 godina. Nažalost."

Ljut je na nju?

Martha i Andy bili su u braku od 1961. do 1990. godine te imaju kćer Alexis Stewart, koja je rođena 1965. godine.

Podsjetimo, bivši suprug Marthe Stewart, izdavač Andrew Stewart, izrazio je nezadovoljstvo zbog otkrića u njezinom nadolazećem dokumentarcu. Andrew je navodno ljut jer je uvijek volio držati svoj privatni život daleko od javnosti i osjeća da je ponovo uvučen u dramu nakon što je Martha u dokumentarcu priznala da ga je prevarila tijekom njihovog braka. "Susjedi kažu da je bijesan jer ne želi da se ponovo otvara ta tema", izvijestila je novinarka Paula Froelich.

Martha je u dokumentarcu otkrila kako je prevarila svog bivšeg supruga i da vjeruje da on to nikad nije saznao. Istovremeno je savjetovala mladim ženama da napuste svoje muževe ako ih varaju. "Žene, poslušajte moj savjet. Ako vas muž vara, on nije vrijedan vašeg vremena. Izađite iz tog braka", poručila je Martha.

U braku su bili 29 godina

Inače, Andrew Stewart je varao Marthu s njezinom bivšom asistenticom Robyn Fairclough, što je dovelo do njihovog razvoda 1990. godine, poslije 29 godina braka. Par ima kćer Alexis, koja je televizijska i radijska voditeljica. Dokumentarac Martha premijerno će biti prikazan 30. listopada, a u njemu će biti prikazane dosad neviđene fotografije, pisma i dnevnici iz Marthine osobne arhive, u režiji R. J. Cutlera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.