Amra Džeko proslavila 40. rođendan u Istanbulu, objavila je fotke s partyja

Screenshot: Instagram

Supruga nogometaša Edina Džeke Amra slavi 40. rođendan. Tim povodom organizirala je veliku rođendansku zabavu u jednom luksuznom ugostiteljskom objektu iz kojeg se pruža veličanstven pogled na Istanbul, a na Instagramu je podijelila dio atmosfere s proslave. 

Obukla je dugačku ljubičastu haljinu bez naramenica, a Edin Džeko je nosio sivo odijelo i bijelu košulju. Osim njega proslavi su prisustvovali i Amrini brojni prijatelji, koji su s njom pozirali kako bi zabilježili uspomene s rođendana. Za dobru atmosferu na rođendanu bili su zaduženi pjevači - Emina Jahović, Mirza Selimović i Slađa Allegro. 

Amra i Džeko u braku su osam godina

Amra je najveća potpora u Edinovoj karijeri. Par je u vezi 13 godina, a u braku osam.

Amra je svojedobno u jednom od rijetkih intervjua ispričala kako je izgledala njihova svadba. "Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje, ali ipak smo odlučili pozvati roditelje. Zaista je bilo predivno, organiziralo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog siječnja, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo", rekla je za časopis Azra

"Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i puno naučile", dodala je. Par zajedno ima četvero djece, a Amra ima i kćer Sofiju iz prvog braka sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem. 

Ljetovali su u Dubrovniku

Par je početkom lipnja ove godine odmarao u Dubrovniku. Na društvenim mrežama pohvalili su se fotografijama.

Naime, obitelj Džeko godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje imaju i kuću, a nogometaš u Dubrovniku ima i restoran Ezza koji posluje od 2021. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.