Johnny Depp obukao kostim Jacka Sparrowa, posjetio djecu na pedijatriji i onkologiji

Foto: Hospital Universitario de Donostia - Osakidetza/X

Nekoliko godina od posljednjeg pojavljivanja u filmu Pirati s Kariba, Johnny Depp je ponovno viđen u kostimu kapetana Jacka Sparrowa. Ovoga puta obukao je kostim iz humanitarnih razloga. Naime, razveselio je djecu na odjelima pedijatrije i onkologije u Sveučilišnoj bolnici Donostia u San Sebastianu u Španjolskoj.

Nakon njegovog posjeta bolnica mu je javno zahvalila: "Želimo izraziti našu beskrajnu zahvalnost Johnnyju Deppu za njegovo vrijeme, podršku i energiju."

"Hvala ti Johnny"

"Tako slatko od njega", "Srce mi se otopi kad vidim osmijeh ove djece, hvala ti Johnny", "Gospodin Depp nam opet pokazuje hrabar čin dobrote, suosjećanja i prije svega ljubavi", bili su samo neki od komentara ljudi koji su oduševljeni njegovim potezom.

Inače, ovo nije prvi put da poznati gusar Jack Spparrow obilazi bolnice i vraća osmijeh bolesnima.

@usweekly Captain Jack Sparrow is back! Us has exclusive footage of #JohnnyDepp making a very special appearance as his beloved #PiratesoftheCaribbean ♬ original sound - Us Weekly

Depp predstavlja svoj novi film u Španjolskoj

Johnny Depp trenutačno se nalazi u Španjolskoj povodom predstavljanja svog najnovijeg režiranog filma Modi. Film prati 48 sati života talijanskog umjetnika Amedea Modiglianija (Riccardo Scamarcio), dok sporedne uloge u filmu imaju Stephen Graham i Al Pacino. Riječ je o dva dana koji su postali prekretnica u njegovu životu i u konačnici učvrstili njegovu reputaciju umjetničke legende.

>>Počelo je snimanje filma koji režira Johnny Depp, a u kojem glumi Al Pacino

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.