Bivši suprug Monice Bellucci čestitao joj rođendan, objavio fotografije s kćerima

Foto/Screenshot: EPA/Instagram

Francuski glumac Vincent Cassel čestitao je svojoj bivšoj supruzi Monici Bellucci 60. rođendan. Podijelio je stariju fotografiju na kojoj se vidi kako Monica drži njihovu mlađu kćer Leonie u naručju dok joj na krilu spava starija kći Deva. 

"Sretan rođendan Monica", napisao je u opisu.

>>Monica Bellucci slavi 60. rođendan, nazivaju je najljepšom ženom svih vremena

Objavio je i staru, crno-bijelu fotografiju na kojoj se Monica i njezina kći gledaju u ogledalo. "Obitelj", kratko je napisao. 

"Vi ste pravi primjer kako se bivši supružnici trebaju poštovati. Svaka čast", "Bili ste prelijepi zajedno", "Zauvijek ćete biti predivna obitelj", pisali su mu njihovi obožavatelji ispod fotografije. 

Tijekom braka živjeli su u odvojenim stanovima

Monica Bellucci i Vincent Cassel upoznali su se 1996. na snimanju francuskog filma Apartman. Vjenčali su se 1999. godine, ali tijekom braka živjeli su u odvojenim stanovima kako ne bi upali u rutinu i prešli u naviku jedno drugom. Unatoč tome, razveli su se 2013. godine.

Nakon razvoda govorila je da na zna što da radi kad je sama, a ostavila je otvorenom i mogućnost pomirbe rekavši da ljubav ne poznaje razvod. No to se nikad nije dogodilo. S Casselom je dobila dvije kćeri, danas 20-godišnju Devu, koja je fotomodel, i 14-godišnju Leonie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.