Djevojka (26) Leonarda DiCaprija u mini haljini privukla poglede u Parizu

Foto: Profimedia/EPA

Vittoria Ceretti, djevojka Leonarda DiCaprija, privukla je poglede na Tjednu mode u Parizu.

26-godišnja manekenka došla je u mini ružičastoj haljini uz koju je iskombinirala crni kožni baloner, čizme i torbu. Modne revije u Parizu pratila je u društvu Nicole Kidman i ostalih slavnih dama.

DiCaprio nije došao s Vittorijom

49-godišnjeg glumca nije bilo ni na vidiku. DiCaprio se, naime, našao u fokusu javnosti zbog navodnih snimaka koje otkrivaju da se družio s Diddyjem. Saznalo se da je DiCaprio bio Diddyjev omiljeni gost na partijima. U snimci iz 2018. godine, koja je nedavno ponovno objavljena, Vogue je pitao Diddyja koja osoba je broj jedan na popisu uzvanika za njegove "bijele zabave". Odgovorio je: "Leonardo DiCaprio." 

Objavljene su i fotografije s "bijele zabave" 1998. godine, na kojima se glumac smije i puši. Međutim izvor blizak DiCapriju kaže da glumac već godinama nije u kontaktu s Diddyjem, iako postoje dokazi da su njih dvojica zajedno bili na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. srpnja 2004. te da je glumac bio na proslavi Diddyjevog 50. rođendana.

U javnosti je posljednji put snimljen prije tjedan dana. Fotografi su ga uhvatili dok je šetao ulicama Milana. Skrivao se ispod maske za lice i šilterice koju je navlačio preko lica kako se ne bi vidjelo. Naposljetku su ga paparazzi snimili s obitelji i prijateljima na ručku u poznatom restoranu Il Salumaio. U restoranu je skinuo masku, ali je stavio sunčane naočale.

Vittoria ranije nosila revije za poznate brendove

Inače, Vittoria je uspješna manekenka. Nosila je revije za brendove Chloe, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford i Tommy Hilfiger.

Ona se 2020. udala za Mattea Millerija, talijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog DiCaprija njihovom braku došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.