Ashley Graham o Victoria's Secret reviji: Oklijevala sam kad su me zvali

Foto: Profimedia

Ashley Graham se oglasila nakon sudjelovanja na nedavnoj reviji Victoria's Secreta. 36-godišnja manekenka ušla je u povijest kao jedan od prvih plus-size modela koji su prošetali tom slavnom pistom. Kaže da isprva nije bila sigurna hoće li prihvatiti poziv modne kuće.

"Moram biti iskrena, kada su me kontaktirali iz Victoria's Secreta, oklijevala sam. Ovaj brend godinama nije bio posvećen osobama poput mene. Njihova vizija ljepote djelovala je ograničeno, kao da je sve što su stvarali bilo namijenjeno samo jednom tipu tijela, koji nije bio moj", započela je Ashley na Instagramu. 

"Međutim, nakon što sam razgovarala s njima, vidjela sam promjenu. Bili su uzbuđeni što sam se pridružila reviji i uvjerili su me da ovo nije kratkotrajna stvar. Modeli s oblinama nisu bili samo simbol - Victoria's Secret istinski želi biti dio revolucije tjelesne raznolikosti. Zajedničko nam je posvetiti se prihvaćanju tjelesnih različitosti na trajan, smislen način", dodala je.

"Zbog toga sam rekla da - da predstavljam sve nas. Ponosna sam", zaključila je.

Oduševila gledatelje revije

Podsjećamo, Ashley je na pisti nosila čipkasti crni bodi i krila ukrašena cvijećem. Svojom pojavom je oduševila brojne gledatelje revije. Ranije je često kritizirala Victoria's Secret zbog predstavljanja mršavih modela. 

Ashley surađuje sa svjetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi, a mnoge žene diljem svijeta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promijenila način na koji se gleda žensko tijelo.

Inače, prva službena plus-size manekenka koja je surađivala s brendom bila je Ali Tate Cutler 2019. godine. Victoria's Secret je tad najavio suradnju s tvrtkom Bluebella i proširio svoj asortiman kako bi uključio različite oblike tijela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.