Liama prije smrti izbacili iz diskografske kuće: "Jedini je bio na krivom putu"

Foto: EPA

Liam Payne je nekoliko dana prije smrti izbačen iz svoje diskografske kuće Universal Music, piše Daily Mail. 

"Od svih dečkiju iz One Directiona, on je jedini bio na krivom glazbenom putu", rekao je izvor za spomenuti medij. Pjevač je trebao objaviti drugi album, ali je bio stavljen na čekanje nakon prekida suradnje. Otkaz je navodno dao i Liamov tim za odnose s javnošću. Liam je, naime, nakon raspada One Directiona 2016. godine potpisao ugovor s Capitol Recordsom koji je u vlasništvu Universal Musica. 

Nakon Liamove smrti iz Universal Musica oprostili su se od pjevača na društvenim mrežama.

"Shrvani smo tragičnom smrću Liama Paynea. Njegovo nasljedstvo će nastaviti živjeti kroz njegovu glazbu i brojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga voljeli. Izražavamo duboku sućut njegovoj obitelji i voljenima", napisali su. 

Liam pao s trećeg kata hotela u Buenos Ariesu

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda.

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti. 

Dvije misteriozne žene bile su s Liamom noć prije njegove smrti, piše Daily Mail. Navodi se da bi one mogle biti ključni svjedoci i da su ga posljednje vidjele živog. Obje žene su dan prije Liamove smrti pjevača navodno čekale u predvorju hotela.

Oglasio se gost hotela

Nakon smrti Liama Paynea oglasio se jedan od gostiju koji je odsjeo u istom hotelu u Buenos Ariesu kao i pjevač.

Za BBC je ispričao da se Liam nije htio fotografirati, ali da je izmijenio nekoliko riječi s njim. "Bio sam cijeli dan u hotelu. Mislim da je odsjeo u sobi preko puta moje", rekao je Doug Jones. "Mislio sam da se u sobi nešto radi. Bilo je bučno, kao da je netko dizao teške predmete, lupalo se, bilo je glasno. Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe", prisjetio se.

"Bilo je oko 16:00, 16:30 kad sam čuo još jaču buku. Čuo sam stvarno glasan vrisak oko 16:45, 17:00 sati", dodao je Doug. Rekao je da mu je ovo prvi posjet nekoj zemlji izvan SAD-a, pa je mislio da je zvuk sirene normalan. No kad je sišao, kaže, vidio je puno policajaca i shvatio da nešto nije u redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.