Sharon Osbourne odala počast Liamu Payneu: Srce me boli. Svi smo te iznevjerili.

Foto: EPA

Nakon tragične smrti bivšeg člana One Directiona Liama Paynea oglasila se i bivša sutkinja X Factora Sharon Osbourne. Na svom Instagramu podijelila je crno bijelu fotografiju pjevača. 

"Liam, srce me boli. Svi smo te iznevjerili. Gdje je bila ova industrija kad su ti bili potrebni? Bio si samo dijete kad si ušao u jednu od najtežih industrija na svijetu. Tko je bio na tvojoj strani? Počivaj u miru, moj prijatelju", glasila je emotivna poruka s kojom se Sharon oprostila od Liama. 

Pričao je o svojim problemima

Podsjećamo, grupa One Direction, čiji su članovi bili Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik, formirana je 2010. godine. Ubrzo nakon toga postigli su globalni uspjeh i postali jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

Liam Payne je 2021. godine priznao da je imao "teške suicidalne misli" i da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu.

Ispričao je da su najveći problemi počeli na njihovim nastupima, kada zbog velikog broja obožavatelja koji su ih pratili gdje god se pojave nisu smjeli izaći iz svojih hotelskih soba. "Budete zaključani u sobi cijeli dan, a što se nalazi u sobi? Pa, mini bar s alkoholom", ispričao je Liam tada. 

Od njega su se oprostili i bivši članovi benda. U zajedničkoj izjavi objavili su da su potpuno shrvani viješću o bivšem kolegi.

Pronađen mrtav u Buenos Airesu

Britanski pjevač umro je u Buenos Airesu. Pronađen je mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa.

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu. "Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede su bile terminalne", rekao je. 

Prva obdukcija pokazala je da je Liam zadobio 25 ozljeda od pada, navodi se u izvješću koje je BBC dobio od državnog odvjetništva Buenos Airesa. Radit će se i toksikološki testovi. Dodaje se da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.

Više o životu i iznenadnoj smrti Liama Paynea možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.