Domaću glumicu oduševio potez žena u trgovini: "Dobro se dobrim vraća"

Foto: Instagram

Glumica Daria Lorenci Flatz, koju gledatelji poznaju po ulozi u Kumovima, na društvenim mrežama ispričala je situaciju koja joj se dogodila nakon kupnje namirnica u jednoj trgovini.

''Dobro se dobrim vraća, ali bome i obrnuto'', napisala je u opisu videa na svom TikToku.

"Toliko me dirnula ta ženska solidarnost"

"Sad sam bila u dućanu, išla sam obaviti šoping za doma i, naravno, to su četiri vreće ogromne, ona torba cijela puna što se vuče, to je tako u peteročlanoj obitelji. To nam je otprilike za tjedan dana. I sad trebam to nekako dotegliti do auta.

Tu mi je već jedna žena rekla: 'Ja ću vam čuvati cekere dok nosite jednu turu, vraćate se po drugu.' Druga je rekla: 'Ma ja ću nosit s Vama', ja kažem: 'Ma ne, ja ću to odnijeti.' Odnesem, i sad me ova gospođa presretne na ulici i kao: 'Ja sam to stvarno htjela ponijet s vama'", prepričala je Daria. 

@daria.lorenci.flatz

Dobro se dobrim vraća al bome i obrnuto😅😵‍💫

♬ original sound - Daria Lorenci Flatz

Kaže da ju je dirnula njihova gesta.

"Toliko me dirnula ta ženska solidarnost, da bi one s tobom i cekere nosile. A onda mi je jedna treća prišla dok sam sjedila na kavi i rekla da je toliko sretna da me gleda u tim serijama i da dižem atmosferu, da sam pozitiva, da me voli vidjeti.

Bože, koliko je to nekako lijepo. Kad ti se vrati ono što se trudiš davati i kad vidiš da je prepoznato. Onda nekome daš veselje, a prepoznavajući to veselje i tebi se to veselje vraća. Znači, eto. Lijepo", dodala je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.