Ivica Kostelić progovorio o Janici: Lijepo je vidjeti da je ta obitelj zajedno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ivica Kostelić, nakon povlačenja iz profesionalnog skijanja 2017. godine, posvetio se jedrenju. Nedavno je sudjelovao na humanitarnom natjecanju u sklopu 93. Mrdujske regate u Splitu. Za ekipu IN Magazina je, između ostalog, progovorio o sestri Janici koja se povukla iz javnog života i koja je krajem rujna prošle godine rodila drugo dijete

''Janica je super. Drago mi je da uživa sad ponovo u majčinstvu, tako da često se vidimo u zadnje vrijeme i opet smo proveli dosta vremena ovog ljeta skupa na Mljetu. Lijepo je to vidjeti da je ta obitelj zajedno, da su djeca zajedno i da napreduju'', rekao je. 

U braku je s Islanđankom Elin

Upitali su ga i u čemu je tajna uspjeha njegova skladnog 10-godišnjeg braka s Islanđankom Elin. ''Pa ljubav valjda, prije svega. I naravno onda međusobno razumijevanje i uvažavanje, fleksibilnost i kompromis. Apsolutno svi znamo da to nije lako, ali ljubav na kraju pobjeđuje'', govori Ivica. 

Podsjećamo, Ivica i njegova supruga upoznali su se 2006. godine, kada se ona bavila natjecateljskim skijanjem, a vjenčali su se osam godina kasnije. Roditelji su četvero djece - sinova Ivana i Leona te blizanka Jane i Kate.

Janica se rijetko viđa u javnosti

Ivičina sestra Janica svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Početkom 2019. dobila je sina Oskara, a u rujnu prošle godine rodila je drugo dijete, no nije otkrila ime ni spol, kao ni identitet oca. U travnju ove godine pojavila se u društvu svoje djece na proslavi rođendana kćeri Anite Dujić te je podijelila na svom Instagramu fotku s proslave.

Krajem prošle godine došla je podržati brata Ivicu na premijeri njegovog filma Transat u Zagrebu. Naime, Transat Jacques Vabre najveća je transatlantska regata za dvojce. Održava se svake dvije godine i rezervirana je za elitne jedriličare i vrhunske amatere u četiri klase oceanskog jedrenja. Ivičin film prati njegove avanture kroz ultradugu regatu koju je odjedrio sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.