Baby Lasagna o glasinama da će biti u žiriju HRT-ovog showa: Ne bih to ni prihvatio

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ove godine kreće prva sezona showa The Voice Kids Hrvatska.

Medijima su se počele širiti vijesti o pojedinostima natjecanja te se kao članovi žirija navode Vanna, Davor Gobac, Mia Dimšić i Baby Lasagna. Međutim, izgleda kako te informacije nisu u potpunosti točne. Baby Lasagna javio se na Instagramu i demantirao glasine da će on biti član žirija. 

"Dobar dan, samo da javim da su krenule priče, a sad je već prešlo u naslovnice printanih novina, da sam ja u žiriju The Voice Kidsa. Niti su me zvali, niti bih ja nešto takvo prihvatio. Tako da fake news, fake news, fake news", rekao je Marko u videu. 

"Baby Lasagna nije ni zainteresiran"

Oglasio se i Krešimir Šustić, Lasagnin PR-ovac, koji je na napise medija o Baby Lasagni u žiriju ovog showa na Instagramu kratko poručio: "Krivo doznajete."

"Kao što je i Marko rekao, poziv da bude član žirija u showu The Voice Kids nije dobio, a uz to, nije ni zainteresiran za takvo nešto. Svaka novost vezana za Baby Lasagnu, kao i do sada, bit će plasirana od strane samog Marka ili njegovog tima. Stoga, apeliram na medije i javnost da budu odgovorni i kritički pristupaju informacijama koje se šire", dodao je za Index.

O čemu je riječ?

The Voice Kids Hrvatska je nadolazeća hrvatska natjecateljska emisija u kojoj će sudjelovati djeca u starosti od osam do 15 godina. Prijave za show su sada zatvorene. 

Ranije je najavljeno da će emitiranje showa početi 21. prosinca 2024. Kandidati sudjeluju u predizboru, a najuspješniji među njima nastupaju na audiciji koju vode četiri mentora. Predizbor će se održati u šest gradova - u Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Osijeku.

Cilj ovog glazbenog showa je odabrati najljepši dječji glas Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.