Ben Affleck nije u kontaktu s djecom Jennifer Lopez: Nije ih vidio dugo vremena

Foto: EPA/Profimedia

Unatoč razvodu, Jennifer Lopez ostala je bliska s Affleckovom djecom, dok on nije u kontaktu s njezinom djecom, tvrdi izvor za People.

Nije ih vidio dugo vremena

Jennifer je često govorila o tome kako je Ben dobar otac svojoj djeci Violet (18), Seraphini (15) i Samuelu (12), koje ima s bivšom suprugom Jennifer Garner. Lopez s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 16-godišnje blizance Maxa i Emme.

Pjevačica je i dalje bliska s Garner i njihovom djecom. S druge strane, Affleck je "blizak sa svojom djecom, ali nije bio u kontaktu s njezinom djecom", piše People. "Činjenica je da nije vidio njezinu djecu dugo vremena, ali ona je posebno bliska s njegovom djecom", poručio je izvor za People. Dodaje da je Lopez bila na Samuelovoj ceremoniji dodjele diploma u lipnju. "Ona održava kontakt s djecom i dobra je majka", tvrdi izvor.

Ne želi zadržati Affleckovo prezime

Podsjećamo, Lopez je u utorak, 20. kolovoza, podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu, Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.