Bivša žena Romana Abramoviča čeka treće dijete s grčkim milijarderom

Foto: Instagram

DAŠA ŽUKOVA, javnosti najpoznatija po tome što je bila udana za tajkuna Romana Abramoviča, čeka treće dijete sa suprugom Stavrosom Niarchosom, javlja Page Six.

Žukova je nedavno sa suprugom snimljena u Grčkoj, gdje je pokazala trudnički trbuh. S njima se družila modna dizajnerica Stella McCartney.

Daša otprije ima dvoje djece, sina Aarona Alexandera (15) i kćer Leah Lou (12), koje je dobila u braku s Romanom Abramovičem. 

Par je u braku četiri godine

Za bogatog grčkog nasljednika Stavrosa Niarchosa udala se 17. siječnja 2020. godine na svadbi vrijednoj 6.5 milijuna dolara, koja se održala u hotelu Klum St. Moritz u Švicarskoj, a prisustvovalo je 300 gostiju, među kojima su bili slavni glazbenici, sportaši, glumci... Njihovo prvo zajedničko dijete, Philip Stavros Niarchos, rođeno je 2021. Prošle godine dobili su kćer Victoriju.

Od bivšeg se supruga, s kojim je bila u braku 10 godina, razvela u kolovozu 2017., a samo nekoliko mjeseci kasnije započela je vezu sa svojim sadašnjim suprugom, s kojim je prije toga dugo bila u prijateljskom odnosu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.