Ekipa u zadnjim sekundama pobijedila u Potjeri. Znate li ono što Krešo nije znao?

Screenshot: HRT

ROMANA, Karlo, Toni i Petar natjecali su se u najnovijoj epizodi kviza Potjera. Do završne potjere došli su svi osim Karla. Tijekom igre skupili su 17.000 eura, a lovac im je bio Krešimir Sučević Međeral.

U završnoj potjeri imali su 14 koraka prednosti, no već u prvim sekundama Krešine zadnje dvije minute ekipa si je osigurala još jedan korak prednosti jer lovac nije znao odgovoriti na pitanje koje je glasilo: "Grotius je O pravu rata i mira napisao za vrijeme kojeg velikog religijskog rata?"

Krešo je u završnoj potjeri imao još nekoliko netočnih odgovora. Biste li vi znali odgovore?

 

Krešo: Dali ste mi posla, bilo je napeto

Ekipa je bila presretna što je u zadnjim sekundama pobijedila lovca. "Ja sam prezadovoljan. Malo smo se mučili u našoj završnoj, ovo je super", rekao je Petar. "Izgledalo je napeto, ali odlično iskustvo", rekao je Toni.

"Super ekipa, prezadovoljna sam, ali mi je malo žao da se u ovaj studio više ne mogu vratiti", rekla je Romana, a Lokas joj je poručio neka dođe u Superpotjeru, HRT-ov kviz koji se emitira nedjeljom.

"Dali ste mi posla, bilo je napeto. Emisija će biti gledana. Žao mi je da vas neću vidjeti još koji put jer ste dobri igrači", rekao je Krešimir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.