FOTO Ralf Schumacher i njegov dečko pokazali svoju luksuznu vilu u Saint-Tropezu

Foto: Profimedia

Bivši vozač Formule 1, Ralf Schumacher, brat slavnog Michaela Schumachera, otkrio je prije dva mjeseca da je u vezi s muškarcem. Na društvenim mrežama podijelio je fotografiju sa svojim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da su u vezi već dvije godine.

On i njegov 15 godina mlađi partner sada uživaju u životu u Saint-Tropezu, gdje žive u luksuznoj vili uređenoj u rustikalnom stilu, s velikim dvorištem i bazenom. Na fotkama su pozirali zagrljeni.

Sin mu je velika podrška

Podsjetimo, uz prvu objavljenu fotografiju s partnerom napisao je: "Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve."

Ralf je 14 godina bio u braku s modelom Corom Brinkmann s kojom ima sina Davida (22). Razveo se od nje 2015. godine. David je ocu velika podrška. 

"Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti", napisao je David Schumacher u komentarima ispod objave.

Nakon što je Ralf objavio fotografiju s dečkom, oglasila se njegova bivša supruga Cora te izrazila da joj je žao što Ralf nije bio otvoreniji prema njoj. Rekla je da se osjeća izdano, jer ju je uvjeravao da su glasine neistinite i savjetovao joj je da potraži stručnu pomoć. Smatra da bi bilo pošteno da je bila uključena u odluku s obzirom na njihovu zajedničku prošlost i dijete te se osjeća kao da je potratila najbolje godine svog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.