Emilija Kokić o smrti kolege: Kakav šok, ne mogu vjerovati. Puno sam naučila od njega

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

EMILIJA Kokić šokirana je viješću o smrti zadarskog glazbenika i kompozitora Nenada Nakića Njake koji je preminuo u 74. godini. Glazbenika mnogi ponajviše poznaju kao basista grupe Riva s kojom je 1989. osvojio Eurosong.

"Ne mogu doći k sebi, pogotovo zato što smo se gitarist Zvonimir Zrilić i bubnjar Boško Colić i ja već nekoliko dana dogovarali kako ćemo ići do njega. Htjeli smo ga posjetiti. Znali smo da ima sitnijih zdravstvenih problema, ali ništa što bi ukazivalo na ovakav ishod. Totalno smo u šoku i ne mogu vjerovati. Postoje ljudi za koje ne možete ni zamisliti da ih više nema. Jako mi je žao što smo zakasnili, što ga nismo došli vidjeti", rekla nam je u telefonskom razgovoru. 

"Bio je jako talentiran, puno sam naučila od njega"

"On je bio dosta stariji od mene i ja sam učila od njega. Ja sam se tako divila njegovom glasu. On je bio najbolji vokalist u grupi. Svi smo se divili njegovoj muzikalnosti i načinu na koji je on nama harmonizirao i slagao glasove. Imao je prekasnu boju i bio je jako talentiran."

"Baš sam puno naučila od njega i to ću pamtiti cijeli život. Pritom je bio vedar, veseo, šašav. Bio je jedno predivno stvorenje puno nježnosti, topline i znanja, očinski tip", zaključila je pjevačica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.