Franka Batelić objavila fotke iz rodne Istre, slavio se rođendan njezine mame

Foto: Instagram

Franka Batelić podijelila je fotografije iz rodne Istre s obiteljskog okupljanja, na kojem se slavio rođendan njezine mame Ingrid. "Nismo ga mogli bolje proslaviti", napisala je Franka uz predivne prizore prirode uslikane na obiteljskom imanju. Također, objavila je i fotografiju na kojoj pozira s majkom i ostalim članovima obitelji.

Pjevačica rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije s majkom, no kad to napravi, njezini pratitelji obasipaju gospođu Ingrid komplimentima zbog izgleda i mladolikosti, a mnogi se slažu i da joj Franka dosta sliči. 

"Sad mi je jasno na koga je Franka toliko lijepa", napisao je jedan pratitelj ispod fotografije koju je njena majka prije objavila. Frankin otac Damir preminuo je prije devet godina, a pjevačica ima i mlađeg brata Nikolu. 

Franka i Vedran Ćorluka imaju dvoje djece

Podsjećamo, Franka je u braku s bivšim Vatrenim Vedranom Ćorlukom, a zajedno imaju dvoje djece - u siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a početkom studenoga 2022. Franka je rodila djevojčicu Gretu. Par se upoznao 2012. godine na Zrću i tada je počela njihova ljubavna priča.

"Ne znam jesam li pronašao srodnu dušu, ali pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe", rekao je Ćorluka 2013. godine za domaće medije. U srpnju 2018. godine Franka i Vedran vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.