Lady Gaga o planovima za vjenčanje: Možda odemo kod matičara i naručimo kinesku hranu

Foto: Profimedia

Lady Gaga otkrila je svoje potencijalne planove za vjenčanje. U emisiji Jimmy Kimmel Live! u utorak podijelila je da ona i njezin zaručnik Michael Polansky imaju nekoliko jednostavnih ideja za svoj veliki dan.

"Zapravo razgovaramo o tome da odemo kod matičara samo nas dvoje i naručimo kinesku hranu", rekla je Gaga. "Ali znajući mene, moglo bi to postati kao cirkus s jednorozima", dodala je u šali.

"Zaprosio me odmah nakon mog rođendan"

Gaga, koja je bila u emisiji kako bi promovirala svoj novi film Joker: Folie à Deux, opisala je romantičnu prosidbu svog partnera. "Zaprosio me odmah nakon mog rođendana", otkrila je. Gaga je zatim podijelila da joj je Polansky priredio prekrasnu večeru za rođendan i da su zatim išli na penjanje po stijenama. "Zbilja? Penješ se po stijenama?" upitao je Kimmel. "Pa, sada se penjem", rekla je Gaga.

"Nije me zaprosio na vrhu. Popeli smo se do vrha, slikali smo se i onda smo se vratili u sobu", ispričala je. Rekla je da je prije nego što je postavio pitanje, htio znati je li u redu da je to uopće pita. "Htio je znati je li u redu da me zaprosi prije nego što me upitao. Ja sam rekla: 'Da!' Imao je prsten u ruksaku, pa je to bilo jako slatko", ispričala je.

Šuškalo se neko vrijeme

Podsjetimo, pjevačica je otkrila da ju je Polansky zaprosio u travnju. O njihovim zarukama šuškalo se neko vrijeme. Lady Gaga ga je prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom nazvala svojim zaručnikom, a poslije je u više navrata snimljena sa zaručničkim prstenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.