Hit-roman: Plesni podij tijekom djevojačke postao poprište ubojstva, tko je kriv?

Foto: Press

Još nas dva tjedna dijele od Interlibera, a dobrih je naslova sve više. Pogledali smo ponudu te odabrali neke na koje biste trebali obratiti pozornost. Evo preporuka!

Ubojstvo na plesnom podiju - Katie Marsh

Novi hit autorice Kako ne ubiti bivšeg, isto toliko intrigantan i urnebesan. Obećali su joj ubojit djevojački vikend… Jeanie se napokon udaje. Iako provodi djevojačku večer u sumnjivom klubu sa svojim četirima potpuno nemogućim sestrama, uz nju su i njezine najbolje prijateljice Clio i Amber, koje su joj odlučile priuštiti djevojački vikend za pamćenje.

Za početak, sve su u istim ružičastim majicama (malo smiješno), pića je napretek (malo opasno), a u istom klubu se odvija i jedna momačka večer (malo intrigantno). No, noć se pokaže nezaboravnom iz sasvim pogrešnih razloga.

Nepoznata djevojka završi mrtva na plesnom podiju, a kao da to već nije dovoljno, nosi jednu od njihovih majica za djevojačku. Iako Jeanie i njezine prijateljice nemaju pojma tko je ubijena neznanka, policija smatra da su umiješane. Čini se da će ovo biti slučaj za novoosnovanu detektivsku agenciju Bad Girls koja, igrom sudbine, mora razriješiti još jedno ubojstvo kako bi skinula sumnju s buduće mladenke.

Tisuću krhotina - Tillie Cole

Nakon što je prije tri godine izgubila voljenu sestru Poppy, Savannah Litchfield kao da samo napola živi. Kada joj terapeut predloži da se pridruži ožalošćenim tinejdžerima na putovanju oko svijeta, Savannah pristaje i sa sobom nosi sestrin dnevnik.

Sedamnaestogodišnji Cael Woods pun je bijesa. Godinu dana nakon što je izgubio starijeg brata, njegov je život u silaznoj putanji. Nekad najveća nada hokejske juniorske lige, Cael više ne može ni stati na led. Kad ga roditelji prijave za putovanje u inozemstvo, nijedan dio njega ne želi ići. Cael i Savannah kreću na putovanje i počinju pronalaziti utjehu jedno u drugome.

Dok spajaju rasute krhotine, može li to biti početak ljubavi za koju nisu mislili da će ponovno osjetiti? Knjigu ćete moći kupiti u prvom tjednu studenog, zabilježite to!

Deset puta smireniji - dr. Kirren Schnack

Svaka osoba katkad iskusi tjeskobne misli, no kada one preuzmu kontrolu, onemogućavaju nam normalan život i postaju zdravstveni problem. Nekad je njihova ukorijenjenost u naš način razmišljanja toliko duboka, a osjeti toliko intenzivni da je potrebno potražiti stručnu pomoć. Ipak, postoje mnogi slučajevi u kojima ljudi mogu pomoći sami sebi i pronaći mir.

Dr. Kirren Schnack, klinička psihologinja s dugogodišnjim iskustvom, tvrdi da anksioznost nije problem kojemu se ne može stati na kraj ili ga barem ublažiti.

U svojoj knjizi Deset puta smireniji predstavlja niz alata kojima se možete koristiti u situacijama u kojima se osjećate tjeskobno. Nudi jednostavne i kratke vježbe za suzbijanje anksioznosti te niz klinički dokazanih metoda koje pomažu da pronađete mir u životu - ponekad je lakše nego što mislite!

Sun Tzuovo umijeće ratovanja za žene - Catherine Huang i A. D. Rosenberg

Strategije za pobjeđivanje bez sukoba koje su korisne svima, ne samo ženama. Knjiga Umijeće ratovanja kineskog ratnika i mislioca Sun Tzua utjecala je na generacije muškaraca - kako na bojištu tako i na radnom mjestu i u svakodnevnom životu.

Na njezinu tragu nastao je ovaj jedinstveni vodič u obliku "ratnog plana", posebno osmišljenog za žene u trenutku kada se njihove pozicije i uloge u društvu i poslovnom svijetu iznova definiraju.

Cilj ovog priručnika je pomoći ženama da pronađu put do uspjeha primjenom strategija i pristupa iz Sun Tzuova bezvremenog klasika o ratnom umijeću, čija se mudrost i načela mogu primijeniti na različite izazove s kojima se žene suočavaju u modernom svijetu.

Samo ljubav tako boli - Paige Toon

Sve što je Wren dotad gradila, u sekundi se pretvorilo u prašinu kad je saznala za zaručnikovu nevjeru. Potpuno izgubljena bježi iz grada na očevu farmu u Indiani. Ondje pronalazi spokoj u poljima kukuruza i noćnom plesu krijesnica. Dok joj je srce još ranjeno, upoznaje braću Jonasa (notorni srcolomac) i Andersa (udovac koji je izgubio suprugu u tragičnoj nesreći).

Od samog početka Wrenina povezanost s Andersom je neupitna. S vremenom se njeni osjećaji razviju u nešto novo i uzbudljivo te im se više ne može oduprijeti. No, čini se da Anders skriva tajnu zbog koje si ne može dopustiti da se potpuno zaljubi u nekog novog.

Wren se nađe rastrgana između dva izbora: slijediti svoje osjećaje i uništiti život osobe koja ju je izvukla iz tame ili pustiti da joj jedina prilika za sreću prođe kroz prste. U prodaju stiže početkom studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.