VIDEO Hodao plažom na Ibizi s detektorom metala pa pronašao pravo malo bogatstvo

Screenshot: TikTok

ŠPANJOLSKI tiktoker koji objavljuje pod profilom @metalesbajolaarena s pratiteljima redovno dijeli snimke svojih otkrića do kojih dolazi s pomoću detektora metala, a nedavno je pokazao što je pronašao na jednoj plaži na Ibizi. 

Pronašao sedam zlatnih prstenova 

Iako je već mnogo puta bio na toj plaži, odlučio je ponovno iskušati sreću. Njegova potraga za blagom trajala je četiri sata i pronašao je hrpu starih novčića te čak sedam zlatnih prstenova, od kojih jedan ima 19 karata. 

@metalesbajolaarena

Gracias al mar por todo lonque me da 🙏❤️

♬ sonido original - Metalesbajolaarena

"Danas sam opet odlučio pročešljati plažu na kojoj sam bio mnogo puta, a i dalje nalazim razne stvari. Kao i obično, ima dosta smeća, ponešto olova, starih španjolskih novčića, kao i eura - ali ovog puta našao sam nevjerojatnih sedam zlatnih prstenova. Tri su od devet karata, nekoliko je od 18 karata, a jedan od 19 karata, što je za mene prvi takav pronalazak. Četiri sata čistog užitka", rekao je.

"Hvala moru na svim darovima", napisao je uz snimku koja je oduševila 50.000 pratitelja na TikToku. Inače, prsten od 19 karata sadrži 79.17% čistog zlata, što mu, prema GoldPrizeZu, daje cijenu od 65 eura po gramu.  
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.