Mlađi kolega Nicole Kidman o erotskoj sceni: Bilo me sram, snimali smo bez probe

Foto: Press

Glumac Harris Dickinson (28) priznao je da mu je bilo neugodno snimati neplaniranu intimnu scenu s glumicom Nicole Kidman (57) u filmu Babygirl. U toj sceni je morao plesati gol na pjesmu Georgea Michaela bez prethodne probe te je istaknuo da ga je bilo sram, piše Daily Mail.

"Prije sam popio malo viskija. Ali bilo je neugodno"

"Redateljica Halina Reijn pustila je pjesmu i rekla: 'Samo pleši.' Tako da sam zaplesao. Prije sam popio malo viskija. Ali bilo je neugodno", izjavio je glumac te naglasio da mu je Nicole Kidman bila velika podrška i opisao ju je kao iznimno srdačnu osobu. "Ona stvara atmosferu na setu i čini da se svi osjećaju ugodno, ranjivo i duhovito jer je iznimno hrabra", dodao je Dickinson.

I Nicole Kidman je nedavno govorila o svom iskustvu sa snimanja ovog filma. Priznala je da su scene s Harrisonom Dickinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njezinog supruga, ponekad bile previše zahtjevne. Ispričala je da je osjećala frustraciju i povremeno pomišljala da više ne želi snimati takve scene. Opisala je osjećaje iscrpljenosti i burnouta koje je doživjela tijekom snimanja.

Kidman je doživjela burnout

"Postojala je ogromna količina dijeljenja i povjerenja, a zatim i frustracije. Pomišljala sam: 'Ne diraj me.' U nekim trenucima tijekom snimanja sam razmišljala da više ne želim doživljavati orgazme. 'Nemojte mi se približavati. Mrzim raditi ovo. Ne znam želim li da me više itko dira u životu. Dosta mi je.' To je bilo prisutno cijelo vrijeme tako da je bilo skoro kao burnout", ispričala je Kidman.

Nicole u ovom filmu igra moćnu direktoricu koja započinje vezu s mlađim pripravnikom, a film je inspiriran Basic Instinctom i pričom o ženi koja nije iskusila seksualno zadovoljstvo tijekom dugogodišnjeg braka.

Uspjeh pripisuju redateljici

Uspjeh snimljenih intimnih scena Kidman pripisuje redateljici i koordinatorima za intimnost. Dickinson se složio te rekao da su on i Nicole s koordinatoricom dogovarali granice onoga što im je bilo ugodno tijekom snimanja. "Koordinator intimnosti pomaže definirati što je ugodno i što odgovara viziji filma, a sve se odvija vrlo pažljivo kako bi se stvorila autentična scena", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.