Lana Banely dizajnirala restorane i bar vodičkog hotela, dobili su nagrade u Londonu

Foto: PR

Sadržaj nastao u suradnji s: Hotel Olympia i Hotel Olympia Sky.

DOK SE mnogi hoteli natječu u luksuzu, jedino oni koji uspješno kombiniraju atraktivan dizajn i funkcionalnost osvajaju i priznanja.

To su potvrdili hoteli Olympia i Olympia Sky osvojivši prestižnu međunarodnu nagradu International Hotel Awards 2024.-2025. za najbolji dizajn svojih novouređenih prostora. 

Njihovi restorani Artemida, Garden, Olympia i Olympia Aperitiv Bar, čiji je dizajn osmislila Lana Banely i njezin studio za dizajn interijera, nagrađeni su za sofisticirani izgled. Profinjeno, luksuzno, u spoju tradicije i modernog, takva je bila vizija bivše taekwondo reprezentativke i novinarke, Lane Banely i njezinog studija, čineći ove prostore atraktivnim mjestom za komforni boravak.

Luksuzni osjećaj nagrađenih restorana i bara postigao se kombinacijom raskošnih materijala, poput mramora i zlatnih detalja, sve do prirodnih tonova i zagasitih, smirujućih boja. U svemu tomu svoje mjesto dobile su i biljke kao prirodni akcenti, povezujući cijeli prostor.

Foto: PR

Ovo priznanje za dizajn hotelima Olympia i Olympia Sky odražava usmjerenost hotela na visoke standarde i svrstava ih među vodeće objekte u Hrvatskoj, ali i na međunarodnoj razini. Nagrada International Hotel Awards međunarodni je standard ocjenjivanja hotela s 4 i 5 zvjezdica.

Globalno natjecanje s londonskom adresom određuje najbolje objekte i ugostiteljske kompanije na svijetu, a među njima su se našli hoteli upravo i ovi vodički hoteli. Nagrade obuhvaćaju sve regije svijeta, a sudionike natjecanja ocjenjuje žiri profesionalaca koji pokriva niz ugostiteljskih disciplina, i to u 17 kategorija za odabir i 11 kategorija za dizajn.

Foto: PR

No ulaganju ovdje nije kraj, potvrdili su iz kompleksa hotela Olympia. U Olympiji Sky sredinom studenog otvara se wellness centar Sky Rise, stoga će gosti imati na raspolaganju 4 saune, relaksirajuću oazu te mogućnost masaža.

Dodatno, kao veliku atrakciju, hoteli pripremaju proslavu Nove godine 2025. Održat će se upravo u nagrađivanim prostorima uz koncert Gibonnija i svečanu večeru. Pripremili su atraktivne aranžmane za sve posjetitelje. Saznali smo detalje.

Foto: PR

Nova godina - bogati program za sve ukuse i uzraste

Hoteli Olympia i Olympia Sky za Novu godinu pripremili su program koji nudi cjelokupan doživljaj, uključujući smještaj, zabavu i aktivnosti za cijelu obitelj. 

U sklopu paketa gosti mogu uživati u smještaju u dvokrevetnim sobama, korištenju unutarnjeg grijanog bazena, produljenom doručku na Novu godinu te jedinstvenoj zabavi.

Novogodišnji koncert Gibonnija trajat će cijelu večer, dok će zabava nastaviti i idući dan uz reprizu dočeka s grupom Ljubav. Novogodišnji program osmišljen je tako da zadovolji različite interese i generacije, a organizatori su mislili i na one najmlađe te pripremili doček dječje Nove godine. 

Dok roditelji uživaju u svojoj večeri, najmlađi će se zabavljati pod stručnim vodstvom animatora kroz igre, ples i razne aktivnosti. Uz to, djeca će imati poseban meni i pjenušac u ponoć, što omogućuje obiteljima da uživaju u bezbrižnom dočeku.

S obzirom na to da su hoteli Olympia i Olympia Sky nedavno dobili prestižne nagrade za dizajn, jasno je da ovaj hotelski kompleks postavlja i pomiče granice ne samo u ponudi već i u estetici prostora. S obzirom na popularnost ovih programa i priznanja koja su hoteli primili, za više informacija o ponudi i rezervacijama, pogledajte ovdje.

Foto: PR

Hotel Olympia ima više od 40 godina iskustva u poslovanju. Arhitektonski impresivan hotel Olympia Sky otvoren je 2017. godine sa 149 moderno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su tri prilagođene osobama s invaliditetom. Hotel karakterizira impozantni toranj koji se uzdiže iznad Vodica i pruža spektakularan pogled na vodički arhipelag i otoke poput Prvića, Tijata i Logoruna. Na 9. katu smješten je grijani natkriveni bazen s panoramskim pogledom, dok se na katu iznad bazena nalazi à la carte restoran Sky.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Hotel Olympia & Hotel Olympia Sky u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.