Adriana Lima (43) pozirala bez šminke za španjolski Vogue

Foto: Vogue/Instagram

Adriana Lima pozirala je za španjolski Vogue.

43-godišnja manekenka pozirala je bez šminke, a fotografije s naslovnice časopisa za studeni objavljene su na Instagramu. "Snažnija i odvažnija nego ikad. Adriana Lima se vratila kako bi pozirala za našu naslovnicu", poručili su iz magazina i dodali da se Lima prisjetila svojih početaka karijere.

Na prvoj naslovnoj strani Lima je pozirala u majici brenda Christian Dior i šeširu Clyde x Collina Strada. Na drugoj naslovnoj strani manekenka je pozirala u crnoj Dior haljini.

U intervjuu za Vogue se osvrnula i na majčinstvo. "Teško je, imam petero djece, a biti majka s 40 godina nije isto što i biti majka s 20, ali oduvijek sam željela imati veliku obitelj i mlada sam u srcu. Također, volim treninge. To je dio naše kulture. Ovdje u Riju de Janeiru se to jasno percipira", rekla je Lima. 

Osvrnula se i na negativne komentare o izgledu

"Istina je da se u trudnoći obično jako udebljam, ali moram razmišljati o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku obitelji, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas žene, koje inače kupujemo i koje smo svjesne što se tamo događa, pa treba slaviti svaki trenutak u životu. I trenutačno se osjećam odlično", rekla je. Dodala je da se trenutačno voli vidjeti bez šminke.

Najbogatija Viktorijina anđelica

Adriana Lima pojavila se na nedavnoj reviji Victoria's Secreta, koja se održala u New Yorku nakon šest godina pauze. 

Adriana je jedna od Viktorijinih anđelica s najdužim stažem u povijesti Victoria's Secreta. Brazilka je još 2014. zauzela drugo mjesto među najplaćenijim modelima na svijetu. Osim što je dugogodišnji model Victoria's Secreta, Adriana je tijekom karijere surađivala s brojnim luksuznim brendovima i krasila naslovnice poznatih časopisa. 

Njezina neto vrijednost procjenjuje se na 95 milijuna dolara.

>>Pet najbogatijih Viktorijinih anđelica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.