Protiv Diddyja podignuto pet novih tužbi, jedna žrtva kaže da je imala samo 13 godina

Foto: EPA

Protiv Seana Diddyja Combsa podignuto je još pet optužbi. Odvjetnik Tony Buzbee podnio je nove tužbe u kojima tužitelji, koji su ostali anonimni, tvrde da ih je Combs seksualno zlostavljao i silovao u različitim incidentima između 2000. i 2022. godine. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene, prenosi NBC News.

Svaka tužba govori sama za sebe

Buzbee je izjavio da planira podnijeti ukupno sedam tužbi, navodeći da će svaka tužba govoriti sama za sebe te da će raditi na tome da pravda bude zadovoljena. Najavio je da će nove tužbe podnositi redovito, dok nastavljaju prikupljati dokaze protiv Combsa i drugih osoba.

Unatoč negiranju svih optužbi, Combsov odvjetnički tim ostaje uvjeren u njegovu nevinost i integritet sudskog procesa, naglašavajući da Combs nikada nije nikoga seksualno zlostavljao. Njegovo suđenje zakazano je za 5. svibnja 2025. godine, a trenutno je u pritvoru jer mu je tri puta odbijena jamčevina. Federalni tužitelji istražuju više od 90 uređaja zaplijenjenih s njegovih imanja.

Uhićen je u New Yorku

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.