"Jimmy" i "Mala Brat" predstavili Fanta Bamboochu

POPULARNI Zlatan Zuhrić - Zuhra u ulozi hrvatskog "Jimmy Humuhumunukunukuapa" i Ahmed Abdel Rahim poznatiji kao Antimon u ulozi "Mala Brat", predstavili su novu globalnu kampanju Fante u, za tu prigodu posebno osmišljenoj, Bamboocha turističkoj agenciji.

Fanta Bamboocha krenula je u Hrvatskoj među prvim zemljama u svijetu sredinom ožujka.

Bamboocha u prijevodu sa polinezijskog jezika, kako su objasnili "Jimmy" i "Mala Brat" znači "spontano živjeti život punim plućima" ili "jesti život sa velikom žlicom". U današnje vrijeme velikih mogućnosti mladi žele drugačiji, uzbudljiviji život koji će im pružiti nova i neobična iskustva. Baš kao što Bamboocha odgovara mladenačkom životnom pristupu, tako i Fanta sa svojim uzbudljivim, snažnim, voćnim okusom odgovara njihovom ukusu.

Zuhra i Antimon pozvali su sve zainteresirane da im se pridruže na Velikoj Noći Bambooche 7. travnja 2005. u Aquarius klubu s početkom u 21:30 sati gdje će oni, uz koncert Cubisma, tropske plesačice i mnoga druga iznenađenja, oživjeti Bamboocha svijet.

Sandro Baričević, direktor za odnose s javnošću Coca – Cole, izrazio je zadovoljstvo što je Hrvatska među prvim zemljama u svijetu koja predstavlja novu globalnu kampanju Fanta Bamboocha. 

Ove godine Fanta slavi svoj 65 rođendan. Daleke 1940. godine, zbog ratnih prilika te nedostatka osnovnih sastojaka potrebnih za Coca – Colu, u njemačkom gradu Essenu osmišljeno je novo bezalkoholno osvježavajuće piće bazirano na sirutki, koje je osvojilo svijet i postalo kultni brand.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.