Kći Igora Štimca rodila drugo dijete

Foto: Facebook/Davor PuklavecPIXSELL

Dea Agić, kći Igora Štimca, rodila je drugo dijete, piše Dalmacija Danas

Prije godinu dana Dea je sa suprugom Amerom Agićem dobila sina. Par se vjenčao u travnju 2022. godine. Intimna ceremonija održana je u Splitu, u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Inače, Dea je vlasnica jednog beauty salona u Splitu te jako voli igrati tenis.

Štimac ima dvije kćeri i dva sina

Podsjećamo, Igor Štimac je kćeri Miu i Deu te sina Luku dobio s bivšom suprugom Suzanom Žunić, a ponosni je otac i sina Ivana, kojeg je dobio u vezi s Lanom Bucat. Djeca Igora Štimca izbjegavaju javno eksponiranje.

"Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se uvijek mogu osloniti. I mene su moji roditelji savjetovali pa tako i ja savjetujem njih: ‘Čuvaj se sam i Bog će te čuvati! Vjeruj, vjera je temelj svakog uspjeha! Ne čini razliku među ljudima, postoje samo dobri i loši'", rekao je Štimac jednom prilikom za domaće medije. 

Inače, bivši izbornik i reprezentativac Hrvatske nedavno je dobio otkaz na klupi reprezentacije Indije. Kao razlog njegovog otkaza navodi se razočaravajući učinak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Indijski savez poželio je Štimcu svako dobro u nastavku karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.