Miroslav Levak komentirao snimku Indirine ljubimice, pjevačica nasmijala odgovorom

Foto: Instagram

Indira Levak je na Instagramu objavila snimku svoje ljubimice koja je uživala u šumi na jesenskom lišću.

"Blentača moja, radost moja", napisala je 51-godišnja pjevačica u opis objave. U komentarima joj se potom javio njezin bivši suprug Miroslav Levak.

"Malo je i moja", napisao je, a onda je Indira nasmijala pratitelje svojim odgovorom. "Više majku voli", napisala je i dodala emotikon koji plače od smijeha. 

Indira i Miroslav su u dobrim odnosima

Podsjećamo, Indira je krajem srpnja objavila da se razvodi od Miroslava nakon 11 godina. Bez obzira na to, bivši par je ostao u dobrim odnosima. 

Nedavno su putovali motorom. "Život je kratak, kupi motocikl, vozi se, živi svoje snove. 3800 km od Zagreba do Francuske i natrag. Padre, ti si najbolji. Sljedeća destinacija je Portugal", napisala je tad Indira na Instagramu. 

Krajem rujna su posjetili svetište Gospe Lurdske u Lourdesu. "Ne obećajem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom", poručila je tad pjevačica uz fotografije iz Francuske. 

Također, Indira se pohvalila poklonom koji je dobila od Miroslava za 55. rođendan, koji je proslavila sredinom rujna. Uz fotografiju prekrasnog buketa napisala je "Hvala Padre" i označila njegovo ime. 

Par je bio zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se 2014. u jednoj bjelovarskoj vinariji. Organizirali su intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.