Eminemova kći Hailie priprema se za dolazak prve bebe, uređuje dječju sobu

Foto: Instagram

Eminemova kći, 28-godišnja Hailie Jade Scott, priprema se za dolazak svog prvog djeteta. U nedavnoj objavi na Instagramu Hailie je podijelila fotografije na kojima ona i suprug Evan McClintock sjede na podu prazne sobe, smijući se i držeći kistove.

Iznad njih na zidu je bijelom bojom ispisano "Mama + Tata 2025", čime su prikazali da uređuju dječju sobu za bebu koja je na putu. "Naša obitelj raste za dva mala stopala", napisala je buduća mama u opisu fotografije. "Ovo će biti naš najposebniji projekt do sada", dodala je.

Eminem je sretnu vijest da će postati djed otkrio u glazbenom videu za svoju pjesmu Temporary. Video sadrži stare snimke njegove kćeri. Eminem je potkraj spota podijelio snimku na kojoj mu Hailie Jade otkriva da čeka prvo dijete.

Udala se u svibnju 

Podsjećamo, Hailie Jade se sredinom svibnja udala za dugogodišnjeg partnera Evana McClintocka, a na društvenim mrežama podijelila je fotografije s vjenčanja. "Ovog tjedna sam se probudila kao supruga. Nismo mogli zamisliti bolju i ljepšu proslavu. Toliko je suza radosnica proliveno. Mnogo smo se smijali i tolika ljubav se osjetila", napisala je tada u opisu objave.

Dodala je da su Evan i ona zahvalni na tome što su mnogi članovi obitelji i prijatelji doputovali da ih podrže i budu dio njihovog novog životnog poglavlja. Par se upoznao na fakultetu, a 2016. su započeli vezu. Mnogi pratitelji su joj čestitali na vjenčanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.