Svečano otvorenje Hotela Keight, Curio Collection by Hilton u Opatiji

Foto: Press

Ovaj petak, 25. listopada, službeno je otvoren Keight Hotel u Opatiji, boutique hotel koji već osvaja srca gostiju svojom elegancijom, stilom i pažnjom prema detaljima, a čijim otvorenjem je obogaćena premium hotelska ponuda ovog povijesnog grada. Svečanost otvorenja privukla je brojna ugledna imena iz političkog, diplomatskog i turističkog svijeta, među uzvanicima su bili veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država Nathalie Rayes, Podpredsjednik Vlade i Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, Ministar turizma Tonči Glavina,  direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić, gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i ostali uvaženi gosti i prijatelji.

Program je vodila sjajna Daniela Trbović, a uzvanike su zabavljali DJ Dog i pjevač David Daniel. Posebno oduševljenje izazvala je zabava na hotelskom Rooftop baru, gdje su gosti uživali u ukusnim zalogajima i signature Keight koktelima, uz prekrasan pogled na Kvarner i arhitekturu Opatije, a okupljene je rasplesao popularni bend Swingers. Bila je to večer za pamćenje, ispunjena vrhunskom zabavom i mnoštvom uzvanika.

Keight Hotel, s 54 sobe, sjajan je dodatak opatijskoj ponudi premium smještaja. Hotel nudi jedinstvenu Rooftop terasu za sunčanje, opremljenu bazenom i barom, dok gosti mogu uživati i u najvećem opatijskom unutarnjem bazenu od 25 metara, smještenom u hotelskom spa centru koji nudi niz opuštajućih tretmana i saune za potpunu relaksaciju. Hotelski restoran Pierrot gostima pruža vrhunsko gastronomsko iskustvo kroz koncept fine dining bistroa, čiji jelovnik odaje počast raznovrsnim tradicijama hrvatske kuhinje.

Hotel Keight predstavlja viziju premium dizajna i elegancije, koju je realizirala obitelj Hauptfeld – Katarina, Anamarija i Daniel. Njihova predanost stvaranju prostora koji spaja suvremeni dizajn i toplinu boutique usluge vidi se u svakom aspektu hotela, od dizajna do cjelokupnog iskustva gostiju.

Projekt je oživio renomirani arhitektonski studio 3LHD, čiji je inovativan pristup savršeno spojio suvremeni dizajn i povijesni šarm Opatije. Kamgrad je predvodio građevinske radove, pazeći da svaki detalj bude izveden besprijekorno. Stručni nadzor tijekom cijelog procesa osigurala je tvrtka Mack Project, jamčeći najviše standarde kvalitete i preciznosti.

Poseban dio unutarnjeg uređenja hotela čini umjetnost Karle Karlavaris, čije tapiserije krase zidove s motivima inspiriranim bogatom poviješću Opatije i Pierrot figuricama koje donose dašak elegancije i umjetničke originalnosti, stvarajući jedinstvenu kombinaciju suvremenog dizajna i naslijeđa.

Otvorenje Keight Hotela zasigurno je bio događaj za pamćenje, uzvanici su imali priliku iskusiti sve prednosti hotela, a večer je zaista bila posebna – obilježena vrhunskom zabavom, odličnim društvom i nezaboravnim prizorima s rooftop terase.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.